basil-leaf
Logo Blad

Ons specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in biologische en natuurlijke kruiden, supplementen en superfoods.

Ons doel

Organic Supply is een collectief van plantaardige producten, bedoeld om de gezondheid en schoonheid van alle mensen te verheffen en tegelijkertijd de geschenken van onze planeet te vieren. We hebben de gezondheidsroutine teruggebracht tot de kern, met behulp van natuurlijke ingrediënten om eenvoudige en effectieve producten te creëren die de luxe van de aarde in je dagelijkse leven brengen.

Onze missie is om mensen met de planeet te verbinden door de creatieve kracht van planten; een doelgerichte creatieve gemeenschap opbouwen en koesteren; en een zinvolle dialoog te ontwikkelen over hoe we de natuur begrijpen en interpreteren.

Druiven

Krijg 10% korting bij jouw eerste aankoop!

5/5
Organic Certificaat

Gecertificeerde producten

We hebben te maken met verschillende biologische kwaliteitsproducten!​

Logo Blad

Gratis bezorging

Bij bestellingen boven de 30 euro.

Hoogste besparing

Tegen de laagste prijs

Makkelijk recycle

Milieu vriendelijke producten

Best verkochte producten

Logo Blad
basil-leaf

Kruiden

Het kenmerkende van kruiden is de geneeskrachtige werking. Kruiden kunnen je genezen van onder andere hoofdpijn, buikpijn, moeheid en acne. Naast het voordeel dat kruiden zorgen voor genezing, kan het ook lekker zijn om voedingsmiddelen smaak te geven. Daarvoor wordt vaak zout en suiker gebruikt, terwijl kruiden net zo lekker nog vele malen gezonder zijn.

Morgina Poeder - Organic Supply

Supplementen

Een supplement is een toevoeging aan de dagelijkse voeding. Door supplementen te gebruiken zorg je dat je genoeg essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Ondanks het feit dat supplementen zorgen voor de juiste voedingsstoffen, zijn niet alle supplementen helemaal natuurlijk. Daar moet verandering in komen, gezondheid begint bij moeder natuur.

Irish Moss Puur

Superfoods

Supplementen en kruiden worden vaak toegevoegd bij de voeding. Superfoods kunnen daadwerkelijk dienen als maaltijdvervanger. Superfoods staan bekend om de vele gezonde voedingsstoffen, antioxidanten en positieve gezondheidseffecten. Door de superfoods zo natuurlijk mogelijk te houden zorgen we voor kwaliteit.

Pure Shilajit - Organic Supply

Probeer het gratis. Geen registratie nodig!

Trending Producten

Logo Blad
Logo Blad
Winkelwagen